Насловна / Наставници и сарадници / Картон наставника

Мариа ПетеАсистент

Клинички центар Војводине, Клиника за инфективне болести

maria.pete@mf.uns.ac.rs

Телефон: 0214843113

ORCID ID :Академска каријера Година Институција Област
Назив предмета Врста студија