Насловна / Наставници и сарадници / Картон наставника

Борислав ТапавичкиАсистент

Медицински факултет, Завод за физиологију

borislav.tapavicki@mf.uns.ac.rs

Телефон:

ORCID ID : 0000-0001-8056-4989Академска каријера Година Институција Област
Назив предмета Врста студија